BLOG

The art of silence…a sentimental journey at the end of another year……

By 23 december 2017 No Comments

ENJOY THE SILENCE

Ik lig al sinds dinsdag compleet geveld ziek op bed. Fikse keelontsteking, mijn spreekbuis afgekneld, het WOORD is gedempt.  Het geeft me een moment van bezinning. Iedereen komt in zijn leven meedogenloze, verloren,  familieleden, vrienden , mensen tegen. Waarom raakt de ene je meer dan de ander. Waarom kun je met de ene persoon altijd lachen en je veilig voelen en waarom brengt de andere persoon je enkel wantrouwen en ergernis?      Enjoy the silence….voorheen released door Depeche Mode , nu covered door Carla Bruni. (tekst vertaald ENG-NED)










Woorden als geweld
Breken de stilte
Komen binnen crashen
In mijn kleine wereld
Pijnlijk voor mij
Steek dwars door me heen
Kun je het niet begrijpen
Oh, mijn kleine meid

THE LIVING DEAD

En wat is dat toch, die verlangens, naar mensen die van ons zijn heengegaan? Als ik in de shit zit denk ik altijd aan mijn vader, hij was altijd zo “cool”, zo “sterk”, maar ook zo rechtvaardig. Dat laatste ben ik ook, maar niet braaf. Ik kan een woest loslopende merry zijn. Een echte feeks,  die met de zweep behoorlijk rond zich heen kan meppen. Vooral verbaal dan, maar ook mijn lichaamstaal laat dan niets aan de verbeelding over….Behalve in mijn werk, daar heb ik mijn rust gevonden, zonder oordeel, liefdevol en met volle aandacht ben ik er voor mijn cliënten.


Alles wat ik ooit wilde
Alles wat ik ooit nodig had
Is hier - in mijn armen
woorden zijn erg onnodig
Ze kunnen alleen pijn veroorzaken

Geloften worden gesproken
Gebroken zijn
Gevoelens zijn intens
Woorden zijn triviaal
Er zijn genoeg pleziertjes
Zij zijn de pijn
Woorden zijn zinloos
En vergeetbaar

 

MIJN WERK IS MIJN ZEGENING

Gebruik gezondheid als het vermogen om je aan te passen en jezelf te managen, in het licht van sociale, fysieke en emotionele uitdagingen. Mijn werk als coach, therapeut is mijn zegening en met een rugzak gevuld met mogelijkheden zie ik elke cliënt met liefde tegemoet en weet ik dat het leven zichzelf doet zolang je er maar voor open staat. Laat ik daar nou goed in zijn, mensen dat vertrouwen te geven, dat het leven niet zo gecompliceerd is, als er maar toegang aan verleend wordt, in plaats van in cirkeltjes te blijven draaien om je eigen misère.

Alles wat ik ooit wilde
Alles wat ik ooit nodig had
Is hier - in mijn armen
woorden zijn erg onnodig
Ze kunnen alleen pijn veroorzaken

Alles wat ik ooit wilde
Alles wat ik ooit nodig had
Is hier - in mijn armen
Woorden zijn erg
Onnodig
Ze kunnen alleen pijn veroorzaken

Geniet van de stilte...
Hanneke MouwIk wens iedereen fijne feestdagen en veel geluk en gezondheid in 2018
Adem, voel, ontspan en leef! Liefs Hanneke Mouw
Mind&Body personal coach en therapist for innervision.
www.hannekemouw.nl hannekemouw@gmail.com o6-54394566