BLOG

GET A LIFE, GET A F*CKING FEELING!

By 12 december 2017 No Comments

Gast, get a life, get a f*cking feeling!

Wordt je ook zo moe van die gasten die alleen maar in de maakbaarheid van het leven zijn gaan geloven en op “Bokito”-achtige wijze alleen nog maar in termen van “aftikken” en “ons kent ons”, bedelend door het leven gaan, onder de noemer “netwerken”. En dat je zelf soms het schaamrood rond je lippen hebt staan omdat je om je heen echt alleen maar bla, bla, blazende en hijgende reeën ziet, die hun fallus niet meer overeind krijgen doordat hun lijf het al bijna heeft opgegeven. Herten die nog nimmer contact hebben gemaakt met hun ware venusvlinder en hun autonomiteit nog niet hebben mogen ervaren.
Ons lichaam is een heel fijngevoelig instrument, maar we hebben afgeleerd ernaar te luisteren. Angst aan de binnenkant vervuld – wat zich manifesteert in hun uiterlijke leven.

Zelf zijn ze hun grootste vijand, vaak onzeker, angstig en heel boos en onrustig. Het oppakken van de emotie, dat is champagne drinken bij vreugde maar ook bij verdriet.

Veel mensen doen “ gezellig” en zo lekker “outgoing” , maar zijn diep van binnen ontzettend leeg.
Door naar buiten te laten zien dat het heel goed met ze gaat, versterken ze hun ego, maar vergeten dat hun emotionele DNA elke keer weer een grotere klap te verwerken krijgt. Sterker nog, je negatieve emoties worden in de cellen zo opgeslagen dat je ze weer verder kunt doorgeven aan de volgende generatie.

Zoals we in het verleden en trouwens ook nog heden ten dagen kunnen zien dat PTSS een generatie meegroeit, zo zal het afblokken van emoties omdat we nu in een soort van welvaart, geld en prestige, druk, druk, druk, stressmaatschappij zijn belandt, wanneer we niet uitkijken ook kan overslaan op onze volgende generatie.

“Ik heb geld, dus ik ben”. Is dat de kernwaarde van een geborgen leven? “Ik ben tevreden, dus ik ben”. Is dat de berustende kant? “Ik ben in ontwikkeling, daardoor beleef ik het leven, dus ik ben”. Is dit ons uiteindelijke doel?

1 op de 16 mensen slikt antidepressiva, 1 op 3 heeft wel eens te maken met een stress- of psychisch/persoonlijkheidsoverbelasting, 40% van de huwelijken redden het niet.
1 op de 1 mens weet dat hij ooit voet op aarde gezet heeft en ook weer zal vertrekken. Het is wel aardig als je de tussentijd kunt vullen op een voor jou prettige manier.

In mijn praktijk hanteer ik meerdere methodes waarin we kijken op een gelijkwaardige manier naar waar je ontwikkelde patronen je heen leiden. Waar loop je continue in vast en wat geeft verlichting, opluchting en neemt je obstakels, angsten of blinde vlekken weg.
Niets moet, alles mag en er is niets gek. Overtuigingen, vooroordelen en principes mogen we even loslaten. In vrijheid en onbevangen kijken we naar het leven. Vol humor en luchtigheid kun je ook de zwaarder zaken in je leven onder de loep nemen!

Mijn hele leven lang en speciaal de laatste jaren heb ik grote interesse gehad in het functioneren van de mens.
Ik heb een rugzak vol expertise te bieden en er zijn geen dubbele agenda’s. Heel puur en vrij, schaamte vrij, open en kwetsbaar.

Heb je behoefte aan een gesprek?
Een coachingstraject verrijkt je levensvisie. Ik hoop dat je de stap wilt maken. hannekemouw@gmail.com

www.hannekemouw.nl Owner (personal) Coach, trainer, Therapist for mind, body and Innervision