BLOG

Midveertiger+: holy shit! Size, zwaartekracht werkt tegen me, ben niet meer zo fit!!

By 16 augustus 2017 No Comments

Holy shit!

Dat is wat ik regelmatig wat ik roep (toeter) als ik mijzelf in de spiegel zie. Mannn, watskeburt? Ik kan er dan bij tijd en wijlen toch wel heel erg tevreden (lees: dankbaar) mee zijn, maar jeetje wat is er toch loos!

Ik heb de reportage bekeken “Strike the pose”, over de dansers van Madonna rond de tijd dat ze de film “In bed with Madonna” opnamen.

Very impressive i must say! http://npo.nl/VPWON_1278764

Ook zij waren ouder geworden, voller, rimpeliger en enkele getraumatiseerd over hoe hun levens zijn verlopen.

Ben ik rauwig? Heel indrukwekkende docu over de dansers van Madonna, nu allemaal rond dezelfde leeftijd als ikzelf. Deze film geeft een goed beeld van hoe de jonge ambitieuze danstalenten die tijd doorleefd en overleefd hebben!

Herkenbaar? Heel erg herkenbaar. Life is full of surprises. Ik geef zelf ook nog steeds een paar lessen in de week, met een ” way voller midlife- womansbody” en never nooit niet meer de conditie van toentertijd. Maar ik hou van lesgeven, het hoort bij me. Ik ben dankbaar dat ik verder al mijn ervaringen mag omzetten in mijn begeleiding, coaching/therapy van andere (zakelijke) talenten, ondernemers, zoekers en mensen die bewust willen worden en van zichzelf en anderen willen leren. Zonder oordeel leren kijken naar wat je doet is goud! En leren te accepteren wat jouw talent is en hoe je te verhouden in je authenticiteit IN en MET het sociale en zakelijke domein is “LEVEN”.

Mijn lessen starten weer vanaf 28 augustus maandagavond en wil je een coachingstraject mail hannekemouw@gmail.com GRATIS intake! www.hannekemouw.nl