Melanie over de personal coaching

“Ik was blij verrast dat ik aan Hanneke een professionele coach maar ook sparringpartner vond. Ze heeft me inzichten verschaft en bewustwording. Door op een andere manier naar de balans in mijn prive en onderneming te kijken, heb ik stappen kunnen nemen die mij naar een hoger plan tillen. Dank daarvoor!”


Fred over de workshop “Ontstressen”

“Hanneke, je overtuigt met je lach! Dat ontspanning de sleutel is van leven en vreugde.
Dank daarvoor, het was me een waar genoegen… (en ik zal het doorvertellen), Fred”


Tessa over haar ontmoeting bij de Limburgse Zaken vrouwen

“Ik heb Hanneke leren kennen tijdens de kennismakung van de LZV. In Da Vinci in Maasbracht mochten we allemaal in onze “2 minutes of fame”pitchen. Menigeen van ons vond het spannend, maar Hanneke… die STOND daar! Letterlijk met haar armen wijd om ons te ontvangen. ik zou willen dat ik wat meer “schijt aan de wereld” factor zou hebben. Dat het een groeiproces is, dat heb ik wel begrepen, want door het oog van de naald kruipen hgaat je niet in je koude kleren zitten. Wat belangrijk is in het leven, dat moet je nastreven, volg je hart! Dat is Hanneke!


Helma over de groepslessen

“Hanneke geeft de lessen en waarbij zij zich daarbij helemaal geeft !
Geen druk om iets perfects neer te zetten, lol hebben en lekker met je lijf bezig zijn is veel belangrijker. De combi van de mindfulness elementen en GOGO vind ik interessant.”


Emmy over de Body-Mind Workout

“De combinatie van cardio, de stevige spieroefeningen en de ontspanning aan het eind vind ik erg fijn. De les van 75 minuten is zo voorbij en de voldoening groot. Het is een unieke ontspannen, laagdrempelige sfeer.”