Het is de naam van een workout die gebaseerd is op danselementen, verpakt in een aerobe training.

De stijl is geinspireerd door de sfeer in de danceclubs en videoclips. De bewegingen zijn specifiek verbonden aan de creativiteit en choreografie(stijl) van Hanneke Mouw. Binnen een lesuur biedt Hanneke Mouw de mogelijkheid om mensen varierend in leeftijd en niveau te laten dansen in een choreografie waarbij deze mensen hun eigen identiteit kunnen behouden. Het is dus voor iedereen toegankelijk. In de clubs en dansscene wordt het gepresenteerd onder de noemer “Gogostyle”, niet te verwisselen met gogodansen zoals in lapdanceclubs of paaldansen. Eind jaren 80 en met de komst van de videoclip werd gogostyle in de professionele dans en artiestenwereld gezien als een kunstvorm uitgevoerd door geschoolde dansers. Het concept van the Gogoworkout® is een visie van Hanneke Mouw en haar benadering van dans en training. In de beleveniswereld van iemand die danst/beweegt in de Gogoworkout® zijn vrije expressie, energie en plezier keywords.

Het idee is ontstaan naar aanleiding van een onderzoek in clubs, discotheken en sportscholen uitgevoerd als afstudeeropdracht door Hanneke Mouw. Dit onderzoek was erop gericht op de behoefte naar beweging van mensen en het effect van entertainment in clubs, discotheken en sportscholen. Het onderzoek heeft uitgewezen dat mensen graag vrij willen zijn in hun bewegingen, hun dans, en dat dansen je vrouwelijkheid, mannelijkheid naar boven kan halen en bijdraagt aan je zelfvertrouwen en energie. Verder is gebleken dat een Gogoworkout een voortreffelijke fatburner is, aangezien het een duurtraining is in een aerobe fasering.

the gogoworkout

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over de Gogoworkout® van Hanneke? Je kunt vrijblijvend een proefles volgen. Graag eerst even aanmelden.

The Gogoworkout® wordt gegeven op maandagavond 19.00 uur – 20.15 uur
The NRG Studio – Groeneweg 14 Roermond

Elke les wordt er een nieuwe dans aangeleerd. Elke les andere muziek.
Leuke, duidelijke uitleg en opbouw van de dans, bevordering van het groepsgevoel, goede cardio-workout en heel belangrijk: LOTS of FUN!!!!!

Miranda over the Gogoworkout®

Hanneke geeft de lessen en waarbij zij zich daarbij helemaal geeft !
Geen druk om iets perfects neer te zetten, lol hebben en lekker met je lijf bezig zijn is veel belangrijker. De combi van de mindfulness elementen en Gogo vind ik interessant.

Helma over the Gogoworkout®

Hanneke heeft kennis van zaken, niet alleen op dans/choreografisch technisch dans gebied maar weet ook hoe anatomie van menselijk lichaam eruitziet /werkt.

Helma over the Gogoworkout®