Ieder mens is uniek… geen workshop is hetzelfde, geen coaching is gelijk.

Mijn workshops & coaching zijn zeer divers. Op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Indien gewenst kan de lachyoga workshop ook een deel van de ontstress workshop bevatten, maar ook kunnen we vernieuwend bewegen toepassen. Ook komen in mijn vernieuwend coaching sessies diverse bewegings- en ademhalingstechnieken aan bod.

Ervaar deze bijzondere manier om jezelf te inspireren en te vernieuwen!

Vernieuwend Coachen

Dynamisch en in beweging

Wil je meer uit jezelf halen? Wil je groeien als persoon of loop je vast, voel je je niet meer lekker in je prive situatie of werk. Dan is vernieuwend coachen iets voor jou.

In vernieuwend coachen geef ik je handvaten om de oude situatie los te laten en de ‘nieuwe’ situatie te verwelkomen.

We gebruiken diverse middelen, gesprekken, ademhalingstechnieken, meditaties, en interactieve oefeningen.

Meer weten

Ontstressen

Lach, adem en leef!
Energie, kracht en flexibiliteit keren terug!

Het leven van alledag slurpt onze energie op en we raken steeds vaker van onszelf verwijderd. Bij deze workshop zetten we een proces in gang waarin we ons weer bewust worden van onze “ontspannen” staat van zijn.

Door middel van beweging, expressies, ademhalingsoefeningen en zelfbewustzijn herkennen we de ‘stress’ en leren we weer ons lichaam en geest te ontspannen.

Meer weten

Vernieuwend bewegen

Verras jezelf.
Je zult versteld staan van je eigen ik.

Door middel van allerlei mogelijke bewegingsoefeningen, dans, expressie, meditatie en ademhalingstraining doorbreek je vastzittende patronen in je lichaam en/of geest en ‘vernieuw’ je je gedrag.

Je doorbreekt een oud patroon, maakt ruimte voor NU!

Meer weten

Bedrijfstrainingen

Meer plezier, minder ziekteverzuim.

Voor bedrijven geef ik  dans-, bodymind-, (lach)yoga en fitnesstrainingen/coachings. Deze trainingen/coachings kunnen individueel of in groepsverband op diverse locaties plaatsvinden.

We gaan mindful aan de slag om stress te verminderen, ziekteverzuim te voorkomen en met meer energie en plezier te werken.

Meer weten