Hanneke Mouw’s lachyoga is zoveel meer dan de naam doet lijken.

Door je stem te gebruiken kun je beter bij je ademhalingspotentieel komen. Je zult in de workshop ervaren dat de effecten van positieve stromingen verhelderend, bevrijdend en energie opwekkend werken!

Doordat je je los maakt van allerlei beperkingen opgelegd vanuit de buiten- en je eigen binnenwereld creëer je een ruimte voor jezelf en/of voor de groep waar je je in begeeft. We lachen, we dansen, we beleven het leven speels en bewust. Wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat in je volle potentie lachen pijnklachten, stressklachten en angsten kan opheffen. Je brein herkent niet of je lach nep is of echt.

Het inzetten van je ademhaling, lichaam en stem creert een symbiose tussen lichaam en geest. Opgesloten energie komt vrij. Ontspanning versus inspanning.

Met ‘mijn’ lachyoga krijgt ik mensen in beweging op fysiek en mentaal niveau. En mensen verbazen zich wat er gebeurt, maar de energie stroomt en ze voelen een verandering in hun manier van kijken, voelen en doen.

Je moet het ervaren! Gegarandeerd dat je versteld zult staan van het gevoel van je lichaam. We lachen, we dansen, we beleven het leven speels en bewust.

Lachen

Dansen

Ademhaling

Yoga

Ontspanning

Bezinning

Nieuwsgierig?
Wil je eens ervaren wat lachyoga met je doet? Goede keuze. Neem gerust contact met me op. Ik vertel je graag vrijblijvend meer.

neem contact op

De lachyoga workshops worden gegeven op afspraak voor groepen vanaf 8 personen in The NRG Studio in Roermond of op locatie.
Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Ik vond het heel bijzonder om met vriendinnen die mij dierbaar zijn, dit te hebben gedaan! Mij is vooral bijgebleven het oordeelloos kijken naar elkaar en probeer dat door te trekken. Ik hoor iedere dag vrouwen die willen weten wat het inhoud de lachtherapie is en allemaal zijn zijn ze nieuwsgierig.
Hanneke, bedankt en veel lachgenot.

Jet over de Lachyoga Workshop

Ik vond het een heel bijzondere avond die Hanneke vol overtuiging en enthousiasme heeft geleid. En dat werkt positief. Ze kreeg ons allemaal aan de gang. Het non-verbale vond ik prettiger dan het verbale. Zelf wil ik werken aan een soepeler en krachtiger lichaam. Maar ook aan ontspanning.

Liesbeth over de Lachyoga Workshop