Hanneke Mouw (1970) heeft zich op veel gebied van bewegen ontwikkeld en verrijkt. Begin jaren negentig specialiseerde ze zich al snel in de opkomende fitnessmarkt. Vanaf 2000 is ze haar expertise gaan uitbreiden in het ‘nieuwe bewegen’, zoals Yoga, Pilates, Mindfulness en meditatie. Ook dansmeditatie en multidisciplinaire expressievormen zijn doorontwikkeld door Mouw. Dankzij haar achtergrond als dansdocent kan zij vernieuwing en expertise aanbieden en ze geeft een nieuwe dimensie aan bewegen.

Vanaf 1993 maakte Hanneke haar debuut in the ‘Dancescene’, door de opkomst van de videoclip en de entertainmentuitbreidingen in de media, greep Mouw haar kans. Ze was o.a. medeverantwoordelijk voor diverse succesvolle live dance-acts. Ze begeleidde meerdere artiesten en werkte samen met diverse platenmaatschappijen en TV-programma’s. Ze stond aan het begin van Call TV ‘The Workouts’ en deed diverse gastoptredens van de 5uur-show tot TMF-showcase en Ruud Terwijden maakten een portret van haar en haar Gogoworkout-rage in ‘Ooggetuige’ op RTL-4.

Zij bouwde op en runde een aantal jaren het gerenomeerde sportcentrum Squash City in Amsterdam en begon in 1996 haar eigen bedrijf. Ze werkte samen met o.a. All Sports, Sporting Club Leidseplein, Club Sportive, Emilio Sportproductions en Medico Vision in het Olympisch stadion in Amsterdam. Hanneke ontwikkelde een aantal concepten op de dans- en fitnessmarkt waaronder de Fast Fitness Program, Intro Energy en de grote hit The Gogoworkout™. In 2003 ontwikkelde Hanneke een ontspannende maar toch intensieve training Bodyflow. Bodyflow heeft ook een speciaal programma voor ouderen. In 2012 volgde Flowmotion Mindfulness. Nu 2015 werkt Hanneke aan een nieuw programma Flowdance en werkt ze wekelijks met een body/mind workout waar multidisciplinair gewerkt wordt. Sinds 2015 is ze ook certified Laughter Yoga Teacher.

Medio april 2015 heeft zij haar opleiding als ‘vernieuwend’ coach afgerond en studeert momenteel HBO Medische en Psychosociale Basiskennis (MBK/PSBK).