BLOG

Power bommen! Creatief met angst en emotie.

By 13 september 2016 No Comments

Powerbommen!

Als we onszelf beter leren begrijpen zien we wat voor een onuitputtelijke power we bezitten. Je moet alleen het AAN knopje zien te vinden. Op zoek naar balans en tevredenheid. Wat heb jij nodig? Ben jij “the thrillseaker”? Of ben je de “stille kracht”? Waar wordt jou binnenwereld gelukkig van en heb je dat wel eens getoetst? Heb je wel eens onderzocht waar jou aan- en uit knopje zit en wat jij nodig hebt om creatief in het leven te staan. Creatief om te kunnen gaan met je ups en downs en wat zijn de verhoudingen? Om onszelf goed op te kunnen laden en ook goed in balans te kunnen houden, hebben we een goede verbinding nodig met onze diepte. Als je lang op de oppervlakte blijft kan dat goed toeven zijn, maar ergens knaagt of kriebelt er iets. Weet je dan wie je bent, mag jij je potentieel dan optimaal benutten? Het is een verademing als je mag vertrouwen op je eigen “zijn”.

facebook-hannekemouw-02Jarenlang heb ik mezelf bewezen, prestatiegericht en enorm van mezelf overtuigd. Vooral naar buiten toe, naar wat de ‘grote machtige wereld’ van mij verlangde. Althans, zo was ik opgevoed, zo was het sociaal wenselijk of zo had ik het mezelf ingeprent. De blaaskaken hebben de halve wereld. Precies! De halve wereld…, ik begon te schuiven. Ik wilde voor mijzelf een prettigere vorm hanteren. Een manier van leven waarin ik dicht bij mezelf sta, en ja, hard werken, maar een prestatie vanuit een creatie laten ontstaan. Het bewijs is wat het leven je dan brengt, je staat in je kracht om dat je bent wie je bent.

Hanneke Mouw biedt coaching aan voor de hele mens, niet voor een van de rollen die je in je leven vervult, maar voor jou als hele persoon. hanneke-mouw-personalcoaching