BLOG

Doe jij wat je echt leuk vind?

By 16 oktober 2016 No Comments

Doe jij wat je echt leuk vind?

Herken de “bullshit” factor! We leven in bijzondere tijden. Tijden waarin alles mogelijk schijnt te zijn en het leven maakbaar lijkt. Waarin we veel kunnen bereiken, maar tegelijkertijd ook veel vragen van onszelf. De vraag is dan ook in hoeverre herken jij in jezelf en je omgeving of het ECHT is wat je voorschotelt of voorgeschoteld krijgt. In hoeverre zie je alleen maar EGO’s die status, winstbejag en BLA BLA voor ogen hebben en een broodje aap aan je serveren. Of doe je er zelf ook net zo hard aan mee?

Zo kan het plotseling gebeuren dat je vergeet op jezelf te vertrouwen, overschreeuwd en overruled raakt door de “bullshit” factor.

Je raakt verwijderd van je eigen ideeën, je pure inspiratie. De zucht naar zogenaamde passie, visie, succes, met welke intentie? Daar gaat het om, passie komt vanuit je hart, niet vanuit je bankrekening! Zie wanneer je de “bullshit” factor voor je hebt. Geloof je en voel je het? Hoe oprecht is iemand? Gaat het echt om jou of om wat je hebt?

Visie is jouw gevoel, je innerlijke antenne, en niet het uitgestippelde plan, omdat dat  je eigen gecreëerde norm is of omdat je commercieel adviseur dat zo voor je uitgedokterd heeft!

Ben je bereid open en onbevangen naar jezelf en/of naar je functie/bedrijf te kijken, neem dan contact op! hannekemouw@gmail.com of kijk op www.hannekemouw.nl personal coaching en training!

doejijwaarjezininhebt