BLOG

Everybody happy??? To stress or not to stress….

By 15 januari 2018 No Comments
To stress or not to stress…..it’s all about balance….
Wanneer je merkt dat je je slechter kunt concentreren, snel angstig of geïrriteerd bent, oververmoeid bent, je jezelf wilt isoleren en pijntjes hebt die niet weggaan.

Hanneke Mouw ontmoet niet per definitie mensen die een “probleem” hebben. Ze ontmoet ook vaak mensen die een kenmerk aan zichzelf , in werk, hun gezin of sociale omgeving zien, een gedrag, overtuiging of gevoel wat ze niet goed kunnen duiden en door een goed professioneel klankbord tegenover zich te hebben worden ze volledig terug gezet in hun potentie en balans.

Een burn-out of onbalans in je leven wijst erop dat je al te lang iets doet waar je ongelukkig van wordt en dat je dus onvoldoende voor jezelf zorgt.
Twee experts zeggen allebei dat allerlei soorten prikkels voor een burn-out kunnen zorgen. “Een chronische stressreactie is een control-alt-delete, een harde return. Je bent in een situatie beland waarin je niet gelukkig bent, en die moet veranderen.”
Om het nog verwarrender te maken, vertonen de symptomen van een burn-out ook veel overeenkomsten met die van overspannenheid. “Beide beginnen met stress. Wanneer dit chronisch wordt, spreekt je van overspannenheid. Wanneer hier ook vermoeidheid en andere lichamelijke en geestelijke symptomen bij optreden, is er mogelijk sprake van een burn-out.
Ik ben gewend om te switchen tussen sociale omgevingen. Voor mij is iedereen gelijk, dat is een veilig en prettig gevoel.

I’ts all about balance…….

 

Bel of mail voor een kennismaking met hannekemouw@gmail.com of 0654394566 www.hannekemouw.nl