BLOG

Geen fases voor mij; het leven is één permanente roes vol gekte.’

By 26 oktober 2018 No Comments

‘Ik maak geen fases door, mijn leven is één permanente roes vol gekte.’

Het leven is in een enorme versnelling geraakt. Daardoor voelen steeds meer mensen zich verloren in de “ratrace”. Ons systeem is hier niet op berekend en onze veerkracht wordt op de proef gesteld.

Altijd maar meer, meer presteren, meer geld, meer sex, meer geilheid, meer exhibitionisme.

Het gevaar ligt altijd op de loer, iemand kan MEER hebben, iemand kan het BETER hebben. Iemand kan SUCCESVOLLER zijn. Iemand kan GEORGANISEERDER zijn, PERFECTER, RIJKER, CREATIEVER, BRILJANTER, SLIMMER, SEXIER, DYNAMISCHER, MOOIER, STERKER, REISLUSTIGER….

Wordt je al zenuwachtig, begint het gevoel alweer onrust te veroorzaken? 

De hele dag moeten we alert zijn, bedacht, wantrouwend en twijfelen aan ons eigen kunnen.

Benut ik mijn potentieel wel voldoende? Doe ik wel hard genoeg mijn best?

Verover ik wel genoeg mijn plek en straal ik wel genoeg bluf en arrogantie uit? Ondertussen overbelaste wij ons systeem volledig en drijven we onszelf steeds meer weg van de persoon die we in essentie zijn. Waarom? We vergeten vaak gewoonweg waar we ook alweer blij van werden, gewoon als mens, in de kern, zonder alle bombarie er omheen. Het is soms zo erg dat we niet meer de fases van ons leven kunnen benoemen, het wordt één permanente roes vol gekte.

Frustreer je energie en je loopt leeg en dan poefff…te laat!

Je draait overuren in een vicieuze cirkel die ongeluk, ontevredenheid, angst, paniek en frustratie met zich mee brengt.

Blijf er niet meer mee lopen en ga aan het werk met jezelf te resetten en ga terug naar de bron.

Ga terug naar de flow van jouw leven.

  hannekemouw.nl