BLOG

Het is heel simpel: “Alles wat je aandacht geeft groeit”!

By 8 oktober 2016 No Comments

HetIMG_4200002984621 is een prachtige heldere dag. Het zonnetje schijnt en ik loop naar buiten. Als ik besluit om er een mooie dag van te maken dan wordt het ook een mooie dag. Als ik besluit om in al mijn gedachtes te blijven ronddraaien dan ben ik niet in deze prachtige heldere dag. Mijn aandacht is dan niet hier met de stappen die ik loop, maar in mijn hoofd. Daar waar de zorgen zijn en daar waar ik geen ruimte kan scheppen om in het “echte moment” de oplossing te vinden. Gewoon omdat ik leef in het moment. Het is heel simpel, je moet het alleen durven voelen en ervaren.

Jij kunt zelf kiezen waar je je aandacht heen brengt.

Het moment dat je kiest voor jezelf en waar je je aandacht heen brengt. Dat moment maakt het mogelijk zaken vanuit een ander perspectief te gaan bekijken. Het werkt bevrijdend, geeft energie en levenslust. Alles wat je aandacht geeft groeit.

Maak er een heldere dag van!  “The Journey of a thousand miles begins with a single step”.-Lao Tzu
Fijn weekend. Hanneke Mouw, Vernieuwend coach