BLOG

“Hoe had ik je ooit kunnen vinden?” zei ze opgetogen en zichtbaar geraakt!

By 5 december 2016 No Comments

“Hoe had ik je ooit kunnen vinden?” zei ze opgetogen en zichtbaar geraakt!

Mijn cliënt had mij gevonden via een haptonoom. De ander komt op aanraden van zijn advocaat. Weer een ander via zijn zakelijke netwerk, fysiotherapeut, gezamelijke vriend, collega. Zo werkt het voor mijn vak als coach kennelijk het beste. Mond-op-mond reclame. Goed werk afleveren, vooral discreet blijven, vertrouwend en open in het leven staan, zonder te veel verwachtingen en zonder oordeel ondernemen.

Ik heb de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in kennis, ontplooiing, ontwikkeling. Uiteraard als coach ben ik zelf van binnen naar buiten gekeerd. En jazeker, ik trap ook nog wel eens regelmatig in mijn eigen ego-streken.

Dit vak is me op mijn  lijf gescheven. Dit is waar ik voor gemaakt ben. Ik heb geen enkel moment het idee dat ik aan het “werk” moet! Ik denk altijd terug aan de woorden van mijn leraar Frans Bakker “Het enige wat je hoeft te doen is met volle aandacht aanwezig zijn, de rest volgt van nature”. Sinds ik dit ook echt volledig in mijn hoofd en lijf ervaar, is het een enorm krachtig instrument geworden, het  “gewoon aanwezig zijn”.

Maar hoe kunnen mensen buiten mijn netwerk mij dan vinden? Ik vind het belangrijk dat mensen weten wat ik doe. Het laatste wat ik wil is me opdringen en ik kan en wil niet ventileren wat ik allemaal meemaak tijdens mijn werk. Mijn clientele bestaat vijftig procent uit mannen en vijftig procent uit vrouwen. Hier ben ik heel blij mee.

Toen kwam de mogelijkheid langs om mijzelf te profileren in de Glossy van de Limburgse Zaken Vrouwen.

logo-limburgse-zakenvrouwen“Zakenvrouw” hmmmm, was ik daar nu juist niet mee gestopt om dat te zijn?        40 man personeel aansturen op mijn 23ste in een grote healthclub. Voor 1000 mensen als presenter op internationale conventies staan. Op mijn 26ste mijn eerste bedrijf starten en octrooirechten aanvragen op het trademark  the gogoworkout® De wereld door crossen met een 90-ties Eurodance-act. Een technische groothandel runnen in een “mannenwereld” met mijn man op mijn 35ste.

 

Wat ben ik dankbaar voor alle ervaringen die ik in mijn leven op heb mogen doen. Alle persoonlijke problematieken en successen komen me in mijn werk maar mooi van pas! En zakelijk hoef je mij  niet meer zoveel wijs te maken. Ik weet echt niet alles, waarschijnlijk meer niet dan wel, maar ik heb wel inzicht en ervaring. En ja als coach ben je ook zeker ondernemer!

Ik leer elke dag nog! Learning by doing everyday!

De glossy van de Limburgse Zaken Vrouwen is een netwerk glossy waarin  mijn verhaal mooi verwerkt staat. Ik hoop hiermee nog meer mensen te bereiken, die daarna tegen mij zeggen “Wat fijn dat ik je gevonden heb, via de glossy van de Limburgse Zaken Vrouwen”.

unnamed