BLOG

KEUZESTRESS, SEX MET PRUIK, HOSSEND ZUIPEN, OP DE LAT, ZON, TV OF GRIEP?

By 18 februari 2018 No Comments

HET WAS ME EEN WEEKJE WEL WEER!  HERKEN JE DE KEUZESTRESS? WAAR KON IK ME VOORAL LATEN GAAN IN VREUGDE, BEZINNING OF VOLLE OVERGAVE IN LIEFDE?

Herken jij die keuzestress? Wat zal ik doen? Heb ik sex met een pruik op hier in “t Zuuje”, ga ik hossend aan de zeup? Zo ver mogelijk weg van alles. “Een sjpeel” wat voor mij op persoonlijke titel vooral om humor en liefdevolle verbindende saamhorigheid gaat. Ga ik in het witte landschap snuivend in de frisse lucht op de latten staan? Of ga ik me bruin laten bakken in de zon.  En dan hebben we ook nog het scenario, netflixend griep hebben, onze topsporters op de olympische spelen bewonderen of  winterklaas aanschouwen bij de luizenmoeder, de nieuwe “Don McLean” Voice of weet ik onderhand Wie de Mol is? Zo ver mogelijk weg van alles. Want wanneer ben je er echt? En wanneer eigenlijk niet?

EN WAT VINDEN WE ER DAN ALLEMAAL WEL NIET VAN?

Het mooie is dat iedereen vrij is om zijn eigen keuzes te maken. Wat zien we vaker dan ons lief is , we krijgen er alleen maar STRESS van! Keuzestress in alle facetten. De Fear Of Missing Out. In de straattaal zeggen ze al”Ah geen fissa is JOMO joh!” Say what?? Prank zeker??? No Fa2 the Joy Of Missing Out (JOMO) is hot tegenwoordig! (Nee kameraad, je hoeft ook niet overal bij te zijn.)

We zijn altijd bang iets te missen, maar soms winnen we zoveel door niet te hoeven kiezen, heerlijk bevrijdend!

Opgelucht dat we het niet allemaal te verwerken hebben! In de hitte van alle prikkels vergeten we soms te ademen, de kunst van het niets doen, ontspannen, voelen en in het moment te zijn.

Onze energie kunnen we maar een keer verdelen. Maak je keuzes bewust en leer uit je eigen val te blijven. Doorgrond je patroon en maak jezelf inzichtelijk!

Wil je een afspraak maken? www.hannekemouw.nl hannekemouw@gmail.com of bel 0654394566