BLOG

Waarom een workshop Lachyoga goed voor je is!

By 6 november 2015 No Comments

Vanwege de heilzame werking en de ongelooflijke kracht van het lachen geef ik met volle overtuiging deze lachyoga workshops.

Soms is het wel een beetje wennen gezien de toch wel wat vernieuwende situatie maar geloof me, het gaat helemaal vanzelf. Ben je nog een beetje sceptisch, het kan geen kwaad eens te gaan kijken bij de lachyoga. Je zult versteld staan van het resultaat.

Buiten het lichamelijke aspect heeft lachen ook een sterk psychologisch effect.
Lachen zendt signalen uit en je wordt meer aangetrokken door een lachend dan een chagrijnig iemand omdat het je herinnert aan de gevoelens die bij het lachen horen, het shotje endorfine, gezelligheid, positief, en dat gevoel wil iedereen graag voelen! Al kun je er vaak niet zo goed bij omdat alle overtuigingen en beperkingen heel goed hun best doen je hersenen ervan te overtuigen dat er “no way out” is in de verkramping, stress waar je in zit!

Interessant dus om te zien wat het lachen allemaal in werking zet en dat het goed is voor je lichaam en geest.
We staan er soms niet bij stil dat lachen een essentieel onderdeel is van het dagelijkse leven. Even lekker lachen verlicht spanning en stress en het brengt groepen mensen dichter bij elkaar. Vaak vergeten we hoe belangrijk lachen eigenlijk is.

Lachen maakt deel uit van een universele taal, die alle mensen op de wereld gebruiken en begrijpen. Wetenschappers zeggen dat deze verborgen taal geprogrammeerd zit in onze genen. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een goed ontwikkeld gevoel voor de lach gelukkiger en productiever zijn.

Ontdek je eigen kracht in de workshop lachyoga, lach, adem en leef! Meld je nu aan op www.hannekemouw.nl/contact
Investering euro 20,- incl. drankjes. Gastvrouw Jet Sampers. Workshop wordt gegeven door Hanneke Mouw
Groeneweg 14 te Roermond (Leeuwen) gebouw Novatio Holland.

workshops lachyoga