BLOG

Overdag keiharde zakenvrouw, ‘s nachts overgegeven aan seksuele escapades.

By 8 september 2017 No Comments

Overdag keiharde zakenvrouw, ‘s nachts overgegeven aan seksuele escapades.

Overdag is ze een hardwerkende straffe zakenvrouw, zeer succesvol onderneemster.  ‘s Nachts raakt ze het pad volledig kwijt in seksuele escapades.

Een ontmoeting met een sterke zelfverzekerde vrouw. Tot in de puntjes verzorgd, welbespraakt en succesvol onderneemster. Zo komt ze over, dat is het beeld wat ze zelf heeft gecreëerd. Deze afspraak had ze jaren geleden met zichzelf gemaakt. Zo gekleineerd in haar jeugd. Dominant en agressief, zo was haar omgeving waarin ze opgroeide. Dat nooit meer!

Op de universiteit wist ze het al! Ik word een succesvolle zakenvrouw. Ze wist precies hoe ze het ging aanpakken en had een plan. Alle registers werden opengetrokken en de emotionele barrière werd al langzaam opgetrokken. Relaties waren oppervlakkig en echte verbindingen maakte ze niet. Ze was onverbiddelijk en keihard.

Ze trok dure tuttige jurkjes aan of strakke pakken en de houding naar de buitenwereld was cocky (lees eigenwijs, overmoedig) en arrogant. Dat vond ze ook heerlijk. Mensen afzeiken, grootheidswaanzin, niemand was meer goed genoeg voor Theresa.

 

 

Totdat ze op doktersrecept steeds vaker “pammetjes” voorgeschreven kreeg en niet meer kon ontspannen zonder een gin-tonic.

Ze ontwikkelde een alter-ego in de nacht. Ze huurde mannen in die haar vooral als klein meisje moesten wiegen en daarna zo hard moesten nemen, zodat al haar emoties aan hun trekken kwamen in haar nachtelijke seksuele escapades.

Haar wensen en fantasieën werden steeds bizarder en op een nacht knakte ze. Ze zakte als een plumpudding in elkaar, ze had hulp nodig.

Wat Theresa nodig had was iemand die door al haar escapades heen kon kijken en zonder oordeel haar liet inzien waarom ze in deze emotionele disbalans was belandt. Een coach die haar sturing geeft in het genieten van haar zakelijke successen, maar met een grotere zelfliefde, eigen waarborging voor warmte en genegenheid.

Sinds Theresa aan de slag is met zichzelf is ze alle lagen af aan het pellen om haar pure energieke en krachtige kant aan te vullen met mildheid, warmte en ontspanning. Stressvrijer en kramp-vrij door het leven te kunnen. Vrij van diepgewortelde angst en boosheid door het leven te kunnen.

Door haar erkenning en waardering vanuit zichzelf kan ze nu haar leven anders inrichten en ook de balans in de liefde beter beheersen.

Sinds kort is er na een gesneuveld huwelijk, vele leugens, dubbele agenda en overspel zelfs ruimte voor een volwaardige eerlijke liefdesrelatie.

 

Heb jij behoefte aan een gesprek? hannekemouw@gmail.com / 0654394566 www.hannekemouw.nl