BLOG

Met welke intenties doe je dingen in je werk, je relaties, je omgeving?

By 16 maart 2016 No Comments

We begonnen met het ritme. Vanaf het kloppen van het hart van onze moeder naar de eerste schop in de schoot van onze moeder. We zijn geboren om in beweging te blijven. In de basis combineer je zelf dit ritme dat we allemaal delen! Het ritme van je geest, je lichaam en je “inspiratie”, “energie” oftewel je ziel.

Wat maakt jou wakker? Waar word jij blij van? Met welke intenties doe je dingen in je werk, je relaties, je omgeving.

Hanneke Mouw volgt jouw ritme.

facebook-hannekemouw-04

 

Hoe ontspan jij? En weet je eigenlijk wel wat dat is? Een ontspannen brein en/of lijf?

Door je overtuigingen af te pellen en weer terug te gaan naar de kern waar jij je nou eigenlijk echt lekker bij voelt, zie je weer je eigen mogelijkheden en niet die een ander je heeft aangeleerd of ingefluisterd.

 

Ervaar hoe lekker dat is om je eigen pad te bewandelen en niet die van een ander. En nog heerlijker als je met iemand, je werk, je omgeving samen kan wandelen, gelijkwaardig en toch respectvol, oordeelloos naar jezelf of die ander.

bedrijfstrainingen

De maatschappij anno 2016 ontkomt er niet meer aan om anders met de mens om te gaan. De kennis economie wordt ingehaald door de inspiratie economie. Men redt het niet meer alleen met een papiertje en logge bedrijfsmodellen. Men zal/mag als onderneming of als individu meer van zichzelf laten zien. Het potentieel en creativiteit, passie en idee van de eigenaar, het personeel, de groep of individu is belangrijker dan ooit!

Bedrijven die in hun team meer verbinding en creativiteit, flexibiliteit, energie willen bewerkstelligen. Groepen die meer uit hun dynamiek willen halen. Personen die bereid zijn zichzelf bloot te leggen en hun eigen potentieel naar boven te willen halen. Veel mensen ervaren stress, burn-out en andere belemmerende factoren, zoals altijd in je hoofd zitten. Mensen die door hun carrière, ambitie, bedrijfstargets, vast zijn gelopen, omdat ze alleen nog maar op ratio kunnen functioneren en het contact met hun ware ik verloren zijn.

 

coaching-vernieuwend-coachenEr zijn van die dagen dat alles draait om hard werken en alleen maar presteren. Alsof het leven aan je voorbij gaat. Je steeds meer verwijderd raakt van wie je werkelijk bent. Om nu met beide voeten op de grond te blijven en te kunnen genieten van het leven in het nu, moet je zo af en toe een pitstop inlassen. Hanneke Mouw helpt je gedurende deze pitstop om je fysiek en mentaal weer helemaal op te laden. Door samen gelijkwaardig in verbinding te zijn en jou de ruimte te geven, te onderzoeken waar je staat en waar je naar toe wilt, creëer jij de mogelijkheid weer in je volledige potentie te gaan staan! Het gewoon simpelweg weer te gaan doen. Weer in beweging te komen en alle beperkingen, obstakels en aangeleerde overtuigingen aan de kant te zetten. Ontspan, adem, breng je aandacht daar waar je hem wilt hebben en voel! Is je interesse gewekt en wil je er mee aan de slag? Dan mail me, en we gaan van start! hannekemouw@gmail.com