BLOG

Work memoires 2018

By 30 december 2018 No Comments

Er gebeurt een hoop in mijn praktijk. Moed, hoop en zelfreflectie doet een mens ont-wikkelen. Kwetsbaarheid tonen en je kracht in “je eigen kracht” implementeren is voor sommige een nieuwe visie op het leven. Alles waar ze tegenaan gestampt hebben blijkt ook een opening te zijn naar een positievere kijk op het leven. Een toegevoegde waarde zonder energielek. Een levenselixer die de weg vrijmaakt voor creativiteit , flexibiliteit en emotionele balans. Prestaties verbeteren vanuit zichzelf als je je saboteurs , denkbeelden, overtuigingen en aannames omzet naar mogelijkheden, competenties en liefde. Openheid en inspiratie.

Succes is een werkwoord, we verzinken nogals eens in woorden, houding en prestige. Ons potentieel ligt juist buiten deze verankeringen.

Hoe waardevol is het om jezelf beter te leren kennen en daar waar je herhaaldelijk in je leven een strijdt mee leverde om te zetten in toevoegingen.

Vanuit kramp naar loslaten, accepteren of verwerken.

Wanneer je jezelf kan implementeren als “mens” in werk en privé als een geheel dan versterk je je competenties en verbreed je je zelfbeeld. Je raakt in een andere dimensie, meerdere kanten vullen elkaar aan. Zwaktes doceren de sterktes en geven balans in het geheel. Wie weigert zijn zwakheden als mogelijkheden te aanschouwen, stagneert groei.

Wil je ook een traject? Mail hannekemouw@gmail.com of kijk op www.hannekemouw.nl